Legutóbbi munkáink

Ezek (is) elég jól sikerültek.

Klippers.hu

A Klippers egy újonnan induló webshop, aminek a fő profilja barber kiegészítők árusítása. Minket bíztak meg a webshop teljeskörű elkészítésével és a cég arculatának megtervezésével, amibe az oldal dizájnja, struktúrája, a logó és számos más elem is beletartozik. Az oldalon nagykereskedői funkciók, bankkártyás fizetés és e-mail feliratkozási lehetőség található.

Kész weboldal megtekintése → 

Ökohaus

A megbízó cég modernitást és letisztult megoldásokat kínál az építkezés területén. Ezt a mentalitást szerettük volna átadni a weboldalon keresztül. A cég projektjeit igényes módon kellett feltüntetni, valamint nagy hangsúlyt fektettünk a call-to-action-re is. Emellett a cég logójának tervezése is feladatunk volt.

Kész weboldal megtekintése → 

Klíma Pro – Strive

Klíma Pro

Egy újonnan induló, klímákat forgalmazó és telepítő vállalkozás számára készítettünk egy weboldalt és vállaltunk márkaépítést. A weboldal kivitelezése mellett igény volt logó tervezésre, az oldal teljes szövegezésére, grafikai munkákra, brand színek meghatározására.

Kész weboldal megtekintése → 

DHTS Zrt.

A DHTS Zrt. megbízott minket, hogy régi, elavult weboldalukat felújítsuk egy modern, letisztult, de mégis professzionális nagyvállalat kinézetét tükrözze.

Kész weboldal megtekintése → 

Falu Busz Program

A Miskolc Autó Kft. megbízásából készült el legújabb landing oldalunk, ami egy pályázat népszerűsítésére szolgál.

Kész weboldal megtekintése → 

Strive – Weboldal készítés

A te weboldalad helye

Egy prémium weboldalra van szüksége vállalkozásodnak? Rajtunk ne múljon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot → 

A Te projektednek is itt a helye.

Penge weboldalra lenne szükséged?

Cookie-kat használunk a legjobb böngészési élmény érdekében.